Procurorii DIICOT Iasi au retinut un barbat care intentiona sa vanda jumatate de kilogram de canabis si 21 comprimate de ecstasy

Procurorii DIICOT Iași au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că  în ziua de 25.01.2024 acesta a deținut în vederea comercializării, în autoturismul pe care il conducea, cantitatea de aproximativ 500 grame canabis, 21 comprimate ecstasy  și circa un gram fragmente de comprimate care conțin ca substanță activă MDMA.

De asemenea, în interiorul mașinii au fost identificate sume de bani, un cântar de mare precizie  precum și bunuri purtând urme de substanță. Inculpatul a fost depistat în trafic, pe raza județului Iași, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul pe care îl conducea avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare aparținând unui alt autoturism. 

În cursul acestei zile,  a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de  arestare preventivă a inculpatului  pe o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *