Procesele educaționale din universități vor fi digitalizate

sorin-cimpeanu_277c64868c

Sorin Cîmpean, Ministrul Educației, va lansa în consultare ghidul pentru un apel de 234 de milioane de euro din fonduri PNRR. Potrivit acestui, 60 din cele 77 de instituții românești de învățământ superior, publice și private vor beneficia de aceste fonduri.

 „Vom lansa în consultare ghidul pentru apelul în valoare de 234 de milioane de euro, fonduri PNRR, care are ca scop digitalizarea tuturor proceselor din universitățile românești, care are ca scop susținerea pregătirii universităților românești pentru a identifica mai bine, mai clar, acele competențe digitale, acele viitoare joburi care vor permite tinerilor noștri să răspundă aspirațiilor de dezvoltare personală și profesională, de integrare într-o societate care, cu voia noastră sau fără voia noastră, va fi mult mai digitală decât este acum” a declarat Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației.

Universitățile vor trebuie să vină, în termen de 10 zile, cu cât mai multe idei de îmbunătățire a acestui ghid pentru a beneficia de fondurile PNRR.