Pro Romania, dezbateri pe zona Moldovei

Pro-Romania

In acest week end, la Iasi a avut loc intalnirea comuna a organizatiilor din Romania ale Regiunii Nord-Est si Republica Moldova. In aceasta perioada, Iasul va gazdui si o intalnire a organizatiilor de tineret a partidului. Partidul condus de Victor Ponta se pregateste pentru alegerile prezidentiale.

Sorin Iacoban, vicepresedinte Pro Romania: „Noi cei de la Pro Romania am ales sa facem o intalnire regionala si cu siguranta activitatile noastre viitoare vor fi bazate pe o participare a tineretului foarte activa impreuna cu profesionistii, din partid si din afara partidului, pentru ca trebuie sa imbinam mobilitatea entuziasmul, puterea de bordare a tinerilor cu experienta profesionistilor si cu abilitatile politicienilor”.

Reprezentantii filialelor Pro Romania din cele 2 tari au disctutat pe diverse teme, atat despre zona IT cat si cea politica, administratie si nu numai.

Catalin Nechifor, presedinte Pro Romania Suceava: „Sper ca generatia noua, tinerii din Pro Romania, sa aiba capacitatea sa invete cat mai mult, sa fie pregatiti pentru schimbare, eu cred ca e momentul pentru schimbari profunde. Lumea a dat deja semnalul si pe 26 mai ca vrea o schimbare importanta in clasa politica si cred ca Pro Romania se califica ca partid cu principii sanatoase, cu un profil mai dinamic, mai ancorat in realitate, mai in zona virtuala sa spun asa”.

La aceasta intalnire, reprezentantii Pro Romania, au propus candidatura lui Victor Ponta la presedentia Romaniei.