„Prințul Clisurii”, primar în Caraș-Severin, făcea cataloage cu minore, pentru orgii cu prietenii de vânătoare. Amanta lui și-a adus fiica de doar 11 ani

Un fost primar din Caraş-Severin, supranumit „Prinţul Clisurii” pentru averea uriaşă, este acuzat de fapte greu de imaginat. Procurorii spun că a abuzat sexual o fetiţă de 11 ani şi a forţat alte tinere să participe la orgii cu partenerii lui de vânătoare. Mai grav, copila ar fi fost agresată chiar cu acordul mamei, amanta fostului edil. Ambii au fost arestaţi. „Prinţul” a mai fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru contrabandă cu ţigări. Omer Radovancovici, ales în mai multe mandate edil al comunei Pojejena, din Caraș-Severin, este acuzat de procurorii antimafia că, împreună cu amanta sa, au convins-o pe fiica acesteia, în vârstă de doar 11 ani, să participe la activitățile lor sexuale. Fostul primar organiza şi petreceri cu circuit închis la care oferea sclave sexuale oamenilor cu bani şi influenţă din regiune, inclusiv afacerişti din Serbia. Cel puţin cinci fete erau luate de acasă şi duse la cabanele pe care le deţine pe Clisura Dunării. Printre ele, şi nepoata amantei sale. 

Omer Radovancovici, acuzat că a abuzat sexual o fetiţă, are o avere de invidiat

Deţine patru terenuri, două locuinţe, o casă de vacanţă, o şalupă şi două maşini, dintre care una de epocă. Presa locală îi adaugă pe lista bunurilor şi două pensiuni cu piscine şi terenuri de tenis, o fermă piscicolă, plus un restaurant. 

Dacă va fi găsi vinovat, fostul primar riscă până la 12 ani de închisoare. Începând de anul acesta s-a schimbat legea referitoare la abuzurile sexuale asupra minorilor. Actul sexual cu adolescenţi sub 16 ani este considerat viol, chiar dacă e consimţit, dacă diferenţa de vârstă este mai mare de 5 ani între cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *