Prins de politistii de frontiera baut la volan

Sharing is caring!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au depistat în trafic un bărbat care a refuzat sau s-a sustras de la prelevarea de mostre biologice, deşi emana o puternică halenă alcoolică în timp ce se afla la volan.

Azi noapte, în jurul orei 00.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au oprit în localitatea de frontieră Osoi, județul Iași, un autoturism marca SEAT CORDOBA, înmatriculat în
România, condus de cetăţeanul român Z.B., în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost dus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi în vederea testării cu aparatul etilotest, şoferul refuzând efectuarea testului alcoolscopic.

Ulterior, a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Nicolae Oblu Iaşi, unde a refuzat şi recoltarea de mostre biologice.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

shares