Principalul importator de utilaje din România investește la Lețcani

WhatsApp Image 2022-07-08 at 13.21.33

Iașul este din ce în ce mai atractiv pentru investitorii din Vest. De curând la Lețcani a fost deschis un nou sediu de utilaje de construcții și pentru agricultură. Prin acest demers, investitorii vor contribui activ la dezvoltarea mediului antreprenorial din zonă, inclusiv prin crearea de noi locuri de muncă.

Deși Iașul nu are o autostradă, investitorii din Vest își îndreaptă atenția spre clienții de aici, capitala Moldovei fiind o zonă cu potențial economic și cu forță de muncă mai ieftină. Daniel este manager regional de vânzări și a acceptat provocarea de a se muta la Iași cu jobul.

„Am 7 ani de când sunt în companie, am primit provocarea în ultima zi a anului trecut, am avut un timp de gândire și îmi plac provocările. Am învățat aici că provocările te ajuta sa crești, să te dezvolți și din acest motiv am ales sa mă mut de la Cluj la Iași și să încerc să dezvolt cel mai bine zona de Moldova. Ne dorim să avem un suport foarte bun pentru clienți, să rezolvăm cât mai repede probleme care pot să apară și să îi susținem cu utilaje și tehnologie”, a spus Daniel Arsinte, Manager Regional Vânzări.

Noul sediu al companiei dispune de un atelier de service pentru utilaje agricole și de construcții, centrul de vânzări de piese și atașamente și o zonă expozițională exterioară, care se întinde pe 2.500 de metri pătrați. Gama de produse prezentate include buldoexcavatoare, miniexcavatoare, motostivuitoare, nacele, tractoare, precum și atașamente.

Am ales zona de Iași pentru că vedem foarte mult potențial de dezvoltare, companiile vor avea nevoie să se dezvolte cu ajutorul utilajelor și tehnologiilor, și noi asta facem venim în sprijinul companiilor care vor să se dezvolte și să crească. Vorbim despre utilaje de construcții, de construcții drumuri, terasiere, utilaje pentru agricultură și tot ce înseamnă partea de utilaje, service, servicii de închirieri, servicii complete”, a declarat Ruben Marian, CEO/Fondator.

Prin acest demers, investitorul va contribui activ la dezvoltarea mediului antreprenorial din zonă. Autoritățile de aici susțin aceste investiții mai ales că sunt create noi locuri de muncă în localitatea Lețcani.

Este un lucru bun că încă o investiție este pe raza comunei Lețcani, pe care o păstoresc de mai mulți ani și ne bucurăm că o firmă din Cluj a venit aici. Este un semn bun că pe viitor va veni și autostrada și atunci multe firme din vest vor veni spre Iași. Suntem bucuroși de aceste investiții pentru că e clar că se creează locuri de muncă și se contribuie la bugetul local, a explicat Stelian Turcu, Primar Comuna Lețcani.

Antreprenori, constructori, fermieri și pasionați ai utilajelor vor avea ocazia să cunoască aici potențiali parteneri din domeniul lor de activitate, să beneficieze de consultanță de specialitate si să testeze utilajele expuse.