Primul an de mandat al lui Costel Alexe

costel alexe

La un an de la instalarea in functie, conducerea Consiliului Judetean Iasi a prezentat bilantul realizarilor. Costel Alexe, impreuna cu cei doi vicepresedinti Marius Danga si Sorin Afloarei au tras linie in privinta proiectelor implementate in judetul Iasi. Conform acestora, pana astazi au fost finalizate, initiate sau documentate mai multe proiecte.

Primul an de mandat a fost marcat printr-o conferinta de presa sustinuta de administratia PNL. Costel Alexe a vorbit despre investitia de 1,47 miliarde de lei din bugetul general al CJ pentru dezvoltarea judetului.

Costel Alexe – presedinte CJ Iasi:De asemenea, s-au obtinut fonduri guvernamentale de la Letcani, cel care este in administrarea CJ Iasi si cel de la Miroslava impementat de catre primaria Miroslava. Totodata, vreau ca iesenii sa stie ca am reusit sa introducem in PNRR, Institutul Regional de Medicina Cardiovasculara”.

La randul lor si cei doi vicepresedinti de Consiliu Judetean au prezentat principalele proiecte din aria lor de competenta.

Marius Danga-vicepresedinte CJ Iasi: „Evident, cea mai mare investitie pe care Iasul o are astazi in implementare este proiectul pe care ApaVital il dezvolta. Ne-am concentrat aici punand la aceeasi masa, si prin grupul de lucru infiintat, toate entitatile avizatoare in acest domeniu, astfel incat ApaVital sa faca cu celeritate toate achizitiile pe care proiectul le presupune”.

Cei trei aflati la conducerea institutiei judetene mai au de indeplinit sarcini administrative pana in anul 2024, cand vor fi organizate alte alegeri.