Primarul PSD care a scos roaba cu băuturi și artificii în drum, de bucurie că a câștigat alegerile

Un primar PSD din Vaslui a scos roaba plină cu băuturi și artificii în mijlocul drumului, de bucurie că a câștigat un nou mandat, în urma alegerilor de pe 9 iunie.

Primarul PSD din comuna vasluiană Vetrișoaia a scos în mijlocul drumului roaba plină cu sticle de băutură și artificii pe care le-a aprins apoi cu bricheta, de bucurie că a fost reales pentru un nou mandat, scrie Vremea Nouă.

Corneliu Stângă ”a scos o roabă din primul grajd, a descărcat rapid bălegarul din ea și a umplut-o numai cu băuturi fine și artificii, în uralele susținătorilor, probabil, deja beți de fericire”, notează sursa citată.

Conform publicației vasluiene, ”artificiile aprinse cu brichetele au început să facă un zgomot asurzitor, țâșnind nebune din roabă, spre spaima consătenilor mai în vârstă care, la mal de Prut fiind, stau puțin cu frica războiului.

Dar, din fericire, nu era niciun război, ci doar extaziatul primar Stângă și susținătorii săi, care încinseseră o petrecere de pomină, blocând un drum public, dansând, aplaudând și bubuind cu artificiile pentru succesul în alegeri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *