Primarul Miroslavei nu mai crede in parteneriatul cu CJ

Miroslava, la început de cireșar

Sharing is caring!

Asocierea dintre Miroslava si Consiliul Judetean Iasi in vederea finalizarii in regim de urgenta a investitiilor necesare celor doua parcuri industriale nu functioneaza. Din luna august a anului trecut si pana acum, parteneriatul nu a functionat, sustine primarul Dan Nita.

Pandemia de coronavirus a blocat investitiile in cele doua parcuri industriale de la Miroslava.

Dan Nita – primar Miroslava: “Problema mare atat in Parcul 1 cat si in Parcul 2 este problema banilor. Am investit sume mari de bani pentru a sustine activitatea, pentru a infiinta cele doua parcuri. Am apelat la institutii ale statului pentru a ne ajuta, pentru ca noi nu cream locuri de munca doar pentru cetatenii din Miroslava, cream locuri de munca pentru cetateni din toata zona Iasului. Nu este normal ca numai noi sa investim, sa cheltuim, pentru ca mare parte din bani ii preia statul si nu este corect! Nu mai este mult dar mai este nevoie de bani. Ne-a prins acum si pandemia asta cand nu ai de unde sa mai iei. Visezi, iti faci planuri, si nu poti sa ajungi la ce ai visat.”

Primarul nu mai crede in intentia Consiliului Judetean de a investi in cele doua parcuri, in urma asocierii de anul trecut.

“Ar trebui si cei de la Consiliul Judetean sau alte institutii sa ajute. Nu mai cred in parteneriate. De cand am facut parteneriatul cu Consiliul Judetean, a trecut aproape 1 an. Mai credeti in asa ceva? Dar asa, pentru ochi frumosi, pentru poze pe Facebook, da bine”, a completat primarul Dan Nita.

shares