Primarul Mioveniului a fost agresat in propriul birou

ion georgescu mioveni

Ion Georgescu, primarul orasului Mioveni a fost agresat aseara, in propriul birou de un membru al lumii interlope insotit de un om de afaceri din Pitesti. Cei doi au intrat in Primarie spunand paznicului ca sunt asteptati de primar.

Cand au ajuns in biroul lui Ion Georgescu, interlopul l-a imbrancit pe edil care a chemat imediat paza. Politistii ajunsi la fata locului au condus la audieri 4 persoane, pe cei doi care au intrat in Primarie si alte 2 persoane care asteptau afara. In cele din urma, interlopul a fost retinut pentru 24 ore.

„În jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că primarul localităţii ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituţiei. Poliţiştii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. În cauză se efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliţia Argeş.