Primarul Chișinăului, atac la adresa Maiei Sandu: La cât de mult ne ajută România, R. Moldova a ales o firmă din India pentru linia electrică de 400 de kV

maia sandu

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a comentat recentele declarațiile ale Președintelui Republicii Moldova,  Maia Sandu, într-un interviu pentru presa română. Acesta susține că „regretă faptul că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prin declarațiile sale, se opune, indirect, unor proiecte viabile destinate Capitalei”, transmite Știri.md.

„Îmi pare rău că prin declarațiile sale, într-un interviu, un președinte de țară dezbină societatea. Chișinăul demonstrează că împreună cu România reușim să realizăm proiecte frumoase. La cât de mult ajută Guvernul României, Republica Moldova s-a dus încolo cu mâna întinsă, dar a uitat să spună despre acel contract de 27 de milioane cu privire la construcția liniei electrice de 400 de kV de transport a energiei electrice pe direcția Vulcănești – Chișinău, unde s-a preferat o companie din India și nu compania din România”, a declarat Ion Ceban.