Primăria Popricani are în plan construirea unui parc agro-industrial în zona Cârlig

Primăria Popricani vrea să construiască un parc agro-industrial în Cârlig, conform unui documentații tehnice consultate de APIX.ro, în condițiile în care autoritatea locală are disponibilă o suprafață de peste 8.500 mp de teren.

În prezent, planul urbanistic zonal (PUZ) se află în etapa obținerii avizului de mediu, iar documentația poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului (APM).„Tema proiectului este realizarea soluțiilor urbanistice aferente lotizării unui teren și stabilirea funcțiunilor acceptate care urmează a fi construite pe acesta și anume – zona activităților productive, de depozitare, servicii, comerț și activități de tip agro-industrial”, se arată în documentația urbanistică.

La amplasament se poate ajunge dinspre drumul european (C.A. Rosetti), prin str. Mihail Sadoveanu spre strada Cărăbușului, arteră de circulație aflată pe latura de est a amplasamentului. „În zona studiată ar fi oportune diversificarea și înnoirea funcțiunii serviciilor, care să susțină programul de dezvoltare a satului Cârlig și implicit a comunei Popricani”, se mai precizează în proiect.După cum se poate observa în imagiunea de mai sus, terenul a fost împărțit în șapte parcele cu suprafețe cuprinse între 1.000 și 2.000 mp. Amprenta la sol a halelor va depăși 4.000 mp, conform planului urbanistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *