Primăria Piatra-Neamț readuce „Magia Sărbatorilor”printr-un centru de vaccinare la Târgul de Crăciun

centru de vaccinare 1

„Împreună readucem «Magia Sărbatorilor » – Centru de vaccinare la Târgul de Crăciun” anunță Primăria Municipiului Piatra-Neamț. Noul punct de vaccinare, amenajat într-una din căsuțele de la Curtea Domnească, va funcționa în perioada 1-13 decembrie, în intervalul orar 14.00-18.00.

„Dragi pietreni, vă așteptăm să petrecem sărbătorile de iarnă împreună. Dar trebuie să ne asigurăm că respectăm și regulile. De aceea fac un apel și în același timp o provocare: aveți grijăde voi, aveți grijă de ceilalți! Vă invit să vă vaccinați și să petrecem Crăciunul împreună.” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Vaccinarea se va face fără programare, doar pe baza cărții de identitate sau a certificatului de naștere, în cazul minorilor. Activitatea se va organiza cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, oferindu-se condiții optime pentru desfășurarea procesului de vaccinare.

Vor fi disponibile în acest centru serurile Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson și vor putea fi vaccinate persoanele adulte și copiii cu vârste peste 12 ani.