Primaria Piatra Neamt a lansat o platforma de servicii electronice

primaria-piatra-neamt-3

foto: zch

Noua platformă de servicii electronice dedicate pietrenilor este disponibilă la adresa https://pspo.primariapn.ro/

„Am lansat astăzi către public sistemul informatic de servicii electronice, integrat cu o platformă de management informațional geografic – GIS, un proiect care va eficientiza și simplifica activitatea internă a Primăriei și, implicit, relația pietrenilor cu instituția noastră.

Finalizarea acestui proiect este un pas semnificativ pe care îl facem în direcția unei administrații digitalizate, care devine mult mai prietenoasă cu cetățeanul. Obținerea unui certificat, unui aviz, plata taxelor și impozitelor, verificarea unor informații se află acum și mai aproape de cetățeni, la doar câteva click-uri distanță. Noua platformă de servicii a Primăriei, una dintre cele mai importante componente ale acestui proiect, este gândită și construită pentru cetățeni, pentru a le oferi o interacțiune cât mai facilă cu Primăria.

 În spatele acestei platforme se află o soluție informatică care va susține activitatea instituției pentru fluidizarea proceselor și rezolvarea eficientă a problemelor. În câteva cuvinte, este vorba despre a dărâma barierele dintre cetățeni și instituție, dintre cetățeni și angajați”, au transmis autoritatile locale.