Primăria Municipiului Iași și companiile municipale sunt mobilizate și lucrează pentru a asigura buna funcționare și aspectul civilizat al orașului, precm și ordinea publică

277303936_345348627620233_7873608543914493676_n

În cursul zilei de ieri echipele Citadin SA au continuat să facă reparații pe strada Zugravi (în zona Școlii Gimnaziale „Ștefan Bârsănescu”), în cartierul Primăverii, pe strada Hlincea, strada Oancea, șoseaua Ștefan cel Mare, strada Brateș și să amenajeze o nouă parcare pe bulevardul Nicolae Iorga nr. 59. Lucrările continuă și astăzi.

În cursul nopților, Citadin SA reface marcajele rutiere în zonele școlilor și bisericilor. De asemenea, acțiunile de salubrizare stradală din cadrul campaniei de curățenie de primăvară „Iașul nostru curat”. Echipele Salubris SA lucrează astăzi pe bulevardul Primăverii, între bulevardul Socola și podul Tudor Vladimirescu. Salubris SA lucrează pe bulevardele principale și în cartierele oraşului în zilele lucrătoare, între orele 8.00 și 18.00, până pe 11 aprilie.

Programul acțiunilor de salubrizare stradală poate fi consultat aici: https://bit.ly/3Hx6WNG

Printre altele, Servicii Publice SA continuă să întrețină și amenajeze noi spații verzi pe bulevardul Carol I, aleea Grigore Ghica Vodă și Casa Pătrată, să facă lucrări de întreținere și plantări în Parcul Regina Maria, Parcul Expoziției, Grădina Copou, să repare și să schimbe mobilierul stradal, indicatoare rutiere și popici metalici și să facă reparații la spații de joacă.

În afara programului obișnuit, Compania de Transport Public SA asigură curse speciale pentru elevi, dar și transport pentru refugiații de război din Ucraina către Gară, Aeroport sau locuri de cazare temporară.â

Pe lângă activitatea curentă de ordine publică și de siguranță rutieră, agenții Poliției Locale asigură suport permanent companiilor municipale.