Primăria municipiului Iași a primit 3 oferte pentru iluminatul arhitectural de la Mănăstirii Frumoasa

frumoasa

Mai multe societăți au depus oferte pentru un proiect demarat de Primăria Iași privind iluminatul arhitectural al Mănăstirii Frumoasa. Proiectul derulat de municipalitate prevede iluminarea ansamblului monument-istoric din municipiu, investiția fiind estimată la 173 de mii de euro.

Data limită de depunere a ofertelor a fost 5 octombrie 2021, lucrările urmând a fi derulate pe parcursul mai multor luni. Iluminatul arhitectural va fi realizat după finalizarea integrală a proiectului pentru reabilitarea lăcașului de cult din Iași.

Au fost depuse oferte din partea asocierii Conest SA – Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, a firmei L & M S.R.L. Iași, dar și din partea societății General Tehnic SRL Iași.

Procedura a fost lansată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar la termenul limită au fost înregistrate cele trei oferte de la societățile din Iași.

Ofertele vor fi evaluate până la 30 decembrie 2021, după care va fi anunțat noul câștigător al procedurii. Beneficiar este municipiul Iași, prin Direcția de implementare a strategiei integrate de dezvoltare urbană.