Primăria Municipiul Iași va reabilita și moderniza spațiul de joacă din Parcul Expoziției

parc

Primăria Municipiul Iași va reabilita și moderniza spațiul de joacă din Parcul Expoziției. Valoarea totală a proiectului este de 1.437.336,85 lei (cu TVA).

Municipalitatea va reabilita echipamentele existente, va dezafecta echipamentele degradate și va suplimenta cu mobilier și echipamente noi.

Astfel, vor fi păstrate, reabilitate și vopsite următoarele echipamente existente: un complex de joacă pentru copiii cu dizabilități, două carusele cu căluți, șapte echipamente fitness, un complex din lemn cu tobogan și 30 de bănci cu spătar.

Spațiul de joacă va fi suplimentat cu următoarele echipamente noi: un ansamblu de joacă cu platforme, scări și tobogane, două leagăne duble, un leagăn dublu copiii mici, un leagăn cuib, o tiroliană, trei figurine pe arc și cinci coșuri de gunoi.

Suprafața amplasamentului este de 1.713,12 metri pătrați, din care 1.600 metri pătrați reprezintă suprafața antitraumă cu tartan.

Un proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului tehnic de execuție, a indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru spațiul de joacă menționat a fost votat în ședința Consiliului Local de luni, 1 noiembrie.