Primăria Miroslava încurajează folosirea transportului public în comun pentru a nu exista riscul reducerii numărului de curse

bilete miroslava

În ședința Asociației Metropolitane de Transport Public Iași (AMTPI) din data de 13 ianuarie, Compania de Transport Public (CTP) Iași a prezentat o situație cu privire la numărul de călători înregistrat în primele două săptămâni de la introducerea transportului metropolitan.

Pentru cele două noi curse introduse pe raza Comunei Miroslava s-au înregistrat următoarele date:

-traseul 501 Podu Roș – Sun City – Miroslava – Vorovesti. Zilnic au fost efectuate câte 32 de semicurse, în intervalul orar 4.30-23.00. În medie s-au înregistrat un număr de 16,34 călători.

-traseul 503 Tehnopolis – Valea Adâncă – 5 Drumuri – Primărie

Zilnic au fost efectuate câte 22 de semicurse, în intervalul orar 5.30-21.00. În medie s-au înregistrat un număr de 6,72 călători.

Primăria Comunei Miroslava încurajează folosirea transportului public în comun pentru a nu exista riscul reducerii numărului de curse.

Luni au fost montate automate de bilete în zonele Valea Adâncă: Cinci Drumuri (La Doi Pași), respectiv Vorovești (rondul nou). Acestea se adaugă la cel existent pe strada Anton Nițu (semaforul de lângă primărie).

Tipul și prețurile titlurilor de călătorie sunt:

– bilet o călătorie valabil 120 de minute, doar pe raza comunei (până la punctul de debarcare din Municipiul Iași): 5 lei;

– bilet o călătorie valabil 180 de minute, pe raza comunei și a Municipiului Iași: 7 lei;

– bilet două călătorii, fiecare dintre ele valabile 180 de minute, pe raza comunei și a Municipiului Iași: 12 lei.

Titlurile de călătorie pot fi achiziționate și:

– de la tonetele CTP Iași din Municipiul Iași;

– online, prin aplicația 24pay;

– de la orice automat de bilete de pe raza Municipiului Iași;

– de la POS-urile montate în fiecare mijloc de transport public.