Primaria ar putea suspenda transportul public in comun

Iesenii trebuie sa se astepte in perioada urmatoare si la alte masuri pentru combaterea raspandirii coronavirusului. S-a luat in discutie chiar suspendarea transportului public in comun. Momentan s-ar putea limita numarul de pasageri pentru fiecare cursa.

Mihai Chirica, primar Iasi: „Voi analiza in cursul zilei de astazi daca vom permite in prima faza circulatia, doar pe numarul de scaune pe care il detine in momentul de fata fiecare mijloc de transport. Circulatia se va petrece pe traseele cunoscute, iar accesul se va face doar pe usa din fata sub directa coordonare a conducatorului auto sau vatman„.

Foare probabil copiilor nu li se mai permite accesul in malluri iar cumparaturile vor fi facute de ieseni in limita accesului catorva persoane.

Radu Botez – viceprimar Iasi:Probabil vom avea un numar limitat de persoane care pot sa intre intr-un magazin, pot sa intre intr-un supermarket pentru a evita aglomeratiile, deci va exista o coada in afara magazinului daca vor exista aceste cazuri si la Iasi. Nu vreau sa fiu pesimist este putin probabil sa nu apara in Iasi tinand cont ca la ora actual Bucurestiul este scos de sub control, probabil ca aceasta raspandire in masa va continua in ritm major”.  

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!