Prima zăpadă din această toamnă la Bâlea Lac

Drumarii spun că luni au deszăpezit deja la Bâlea Lac. Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. A nins și la Voineasa, în județul Vâlcea, și la Suceava. 

Drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, care acționează pe cel mai cunoscut drum din România, pentru deszăpezire, spun că au intervenit, de dimineață, la Bâlea, pentru curățarea carosabilului.

Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Drumarii spun că deocamdată nu sunt probleme de circulație. La Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în munţii Făgăraş, stratul de zăpadă are 15 centimetri de zăpadă, potrivit meteorologilor sibieni.

A căzut prima zăpadă și pe Transalpina, iar drumarii au scos utilajele şi au deszăpezit. Drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova anunță că au acționat noaptea trecută pe DN 67C (Transalpina) cu 2 utilaje de deszăpezire, pentru a asigura un carosabil practicabil în condiții de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *