Primă specială pentru finala campionatului

iftime

Jucătorii echipei FC Botoșani vor încasa cea mai mare primă acordată vreodată de Valeriu Iftime. Pentru a lua banii, Fabbrini&Co trebuie să învingă pe Viitorul și să se califice în play-off-ul Ligii 1.

În acest sezon, jucătorii FC Botoșani au jucat pe o primă de 3000 lei la victorie și 1000 de lei la egal. Pentru că urmează cel mai important meci din acest sezon, patronul Valeriu Iftime împreună cu antrenorul Liviu Ciobotariu au decis ca prima să crească substanțial.

„Există o primă specială. E cea mai mare primă pe care o primesc de când jucăm noi fotbal. Nu e foarte mare dar e o primă mai mare ca de obicei. E un meci special, un meci pe care vrem să-l tratăm special. Totul este adunat în jurul acestui scop de a câștiga meciul de duminică. Cu Liviu am stabilit prima, le-am spus-o mai repede, ca oamenii să știe. E cred că e prea mare motivația fotbalistică, de performanță”, a declarat Valeriu Iftime la GSP Live.

Patronul FC Botoșani încă nu-și face planuri pentru play-off și este destul de rezervat. Îi este frică de un eșec la Ovidiu în urma căruia FC Botoșani să ajungă din nou în play-out.

„Încerc să mă obișnuiesc ca omul care vrea să trăiască cu puțin, să mănânci puțin, să te îmbraci ușor, să nu ceri mult de la viață. Nu mă gândesc cum o să fie în play-off. Nu-mi fac iluzii pentru că am continuu deziluzii în fotbal. Ar fi o mare performanță pentru Botoșani. În sinea mea, cred că putem învinge Viitorul. Este cel mai important meci de când tot facem fotbal, băieții vor, Liviu e sigur pe el și pe echipă. Suntem mai maturi decât ei, jucăm fotbal mai bine decât ei în ultimul timp. Viitorul are copii valoroși și pot face orice dacă sunt într-o zi bună”, a mai spus Iftime.

Sursa: sportbt.ro