Prima întâlnire în cadrul PNL de la declanșarea anchetei DNA. Alexe nu și-a anunțat demisia și a spus că se așteaptă la alte dosare

foto_Costel_Alexe

Într-o întâlnire care a avut loc ieri, la sediul PNL, șeful CJ Iași Costel Alexe, dar şi liderul PNL Iaşi, le-a spus colegilor săi liberali că se aşteaptă să apară şi alte reclamaţii la adresa sa, afirmă surse liberale. Alexe a avut o întâlnire cu consilierii judeţeni liberali ieşeni, dar şi cu coordonatorii zonali din cadrul PNL Iaşi, iar în cadrul reuniunii a fost discutată şi situaţia sa juridică.

Surse din cadrul PNL Iaşi afirmă că Alexe le-a spus colegilor săi că se consideră nevinovat, dar că se aşteaptă să apară şi alte dosare la adresa sa, notează jurnalistul TeleM, Florin Ghețău.

“Ne-a explicat situaţia lui juridică, spunându-ne că e nevinovat şi că timpul va arăta acest lucru. Ne-a spus şi că se aşteaptă la alte dosare şi reclamaţii la adresa sa, dar că el se va concentra să facă treabă şi să rezolve problemele judeţului. A spus că merge înainte şi a amintit că există şi alţi lideri liberali în ţară cu funcţii în administraţie care au probleme cu Justiţia”, au precizat sursele PNL Iaşi.

Aceleaşi surse au afirmat că în cadrul reuniunii, Costel Alexe nu şi-ar fi anunţat intenţia de a demisiona de la şefia CJ sau din cea din lider PNL Iaşi, iar cei mai mulţi dintre colegii săi de partid au spus că îl susţin în continuare.

La şedinţă a fost prezent şi primarul Mihai Chirica, care a îndemnat la unitate în cadrul PNL Iaşi.