Prima editie a Galei Zambetul Nostru

WhatsApp Image 2021-12-22 at 19.30.40

Asociatia Grupul Zambetul Nostru a incheiat seria proiectelor pentru acest an, cu un eveniment dedicat voluntarilor si celor care au sprijinit cazurile sociale. Participantii au avut parte de surprize, premii și un recital de colinde.

80 de copii s-au strâns aseara la prima Gală a Zâmbetelor organizată de Asociația Zâmbetul Nostru. Atât voluntarii cât și sponsorii au fost premiați, pentru lucrurile frumoase pe care le-au facut pentru alții.

Ciprian Mihalcea – director Asociația Zâmbetul Nostru:Astăzi este cel mai important eveniment al anului. Facem retrospectiva anului 2021, toți voluntarii asociației noastre, plus câțiva parteneri ne-am adunat cu mic cu mare și sărăbătorim munca depusă de voluntari și munca depusă de noi. Pe viitor mă aștept să construim un centru de zi, sperăm în prima jumătate a anului 2022 să avem un centru de zi ridicat. Sigur că da, vom continua și cu gala în fiecare an, vom face câte o gală și pe viitor ne mai propunem și un concert caritabil la București la sala Palatului pentru a putea reuși să strângem bănuți pentru centrul de zi”.

Fondurile necesare pentru aceste activităţi au fost donate de către partenerii şi sponsorii organizaţiei. Recent un tânăr care vindea legume, pentru a-și putea întreține familia, s-a mutat în casă noua, după ce un om de afaceri din Bucureși i-a refacut locuinta.

Ciprian Mihalcea, director Asociația Zâmbetul Nostru: „Am cunoscut un om foarte, foarte deosebit. Acel om este, dati-mi vă rog trofeul. M-am gândit împreună cu colegii mei să-l premiem pe domnul, să-i oferit trofeul excelenței.Domnului Sorin Constantinescu, în semn de recunoștință și apreciere pentru implicarea organizării Asociației Grupul Zâmbetul nostru”.

Florin Purice, preot Cornești – Miroslava:Le urez succes și în continuare, au avut un an foarte încărcat, cu foarte multe proiecte, o parte dintre ele au fost și desfășurate în colaborare cu parohia Cornești și din acest motiv mă simt oarecum bucuros pentru că au contat pe implicarea noastră și noi de altfel am contat pe implicarea lor ca asociație și mai ales pe desfășurarea proiectului deosebit social, prin care am ajutat la renovarea casei unui tânăr care a fost membru în asociație și care a avut ocazia să se mute într-o casă nouă”.

Pentru că voluntarii, la rândul lor au dus cadouri altor copii aflați în nevoie și ei au primit de această dată daruri de la Moș Crăciun.

Badișcu Lorando, președinte Asociația Grupul Zâmbetul Nostru: „Acest eveniment este intitulat Gala Zâmbetelor. Prin acest eveniment vrem să evidențiem valorile voluntarilor noștri, angajaților noștri, sponsorilor și colaboratorilor noștri. Cu acești oameni și prin acești oameni minunați am reușit să transformăm dorințele copiilor și persoanelor vulnerabile, într-o realitate. Asociația noastră este înființată în anul 2017 este intitulată Asociația Grupul Zâmbetul Nostru și ea are ca scop sprijinirea persoanelor vulnerabile. Când vorbim de persoane vulnerabile ne referim la copii din sate marginalizate, copii ce provin din familii defavorizate, dar și copii și tineri care sunt ocrotiți în centrele rezidențiale. Pentru ei intenționăm să-i sprijinim încât să îi ajutăm ca în momentul părăsirii centrului să-și găsească un rost în viață”.

Asociaţia Grupul Zâmbetul Nostru, o organizaţie din Iaşi care sprijină diferite cazuri sociale şi activităţi cu scop umanitar, sustinand până în prezent peste 1200 de copii și peste 500 de cazuri sociale.