Prietenii copiilor, jandarmii

Jandarmii, la datorie de Paste

Sharing is caring!

In saptamana lor, a copiilor, animație multă la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Iasi. In parteneriat cu Direcţia Generala de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi ,jandarmii curajosi au deschis azi larg porțile pentru cei care au venit in vizita. Cei mai entuziaști au fost prichindeii care au trăit o experiență inedită atunci când au probat echipamentul jandarmilor sau cand i-au vazut in actiune cu cainii cei isteti.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, astazi, de la 10.00 am fost alaturi de mulţi copii din 3 centre de servicii sociale la un eveniment cochet : “Ziua copilăriei la Jandarmeria Iaşi”.

Astazi, copiii au interactionat cu jandarmii, au aflat informaţii de interes referitoare la siguranţa personală, evitarea victimizării, riscurile implicării în conduite antisociale, precum şi informaţii despre modul în care pot opta, pentru a urma o şcoala militară la Jandarmerie. Dascalii lor sunt cei care au facut posibila aceasta intalnire.

Totodată, copii au vazut si testat tehnica de intervenţie şi costumele, vor participa la exerciţii demonstrative, vor vizita muzeul unităţii şi capela, iar în final, vor savura un tort într-o atmosferă prietenoasă.

Colaborarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi nu este nouă, de-a lungul timpului au organizat impreuna activitati valoroase.

shares