Preselecție de jucători pentru echipele de tenis de masă (baieți și fete) ale Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași

tenis de masa

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi împreuna cu C.S. Politehnica Iași, organizează preselecţie de jucători pentru echipele de tenis de masă, baieți și fete, ale Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

Toți cei pasionați de acest sport, indiferent dacă îl practică la nivel profesionist sau doar de plăcere, sunt așteptați miercuri si joi, 12-13.12.2018 în intervalul 18-21 la sala de „Tenis de masă” din incinta Sălii de sport, Campus Tudor Vladimirescu. Cei prezenți trebuie să vină în echipament sportiv; materialele specifice acestui sport (palete, mingi) le veți primi la sală.

Echipele de fete și băieți vor reprezenta Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi la competițiile locale de tenis de masa, cu celelalte universități din Iași, cât și la campionate universitare naționale, organizate de Ministerul Educației Naționale.

Avand in vedere ca viitorul tenisului de masa in Iasi presupune  realizarea unei piramide de selectie cu o baza cat mai mare, CS Politehnica Iasi cu sprijinul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, invita copii (baieti si fete) cu varsta mai mica de 10 ani, care iubesc tenisul de masa, sa participe la antrenamentele de selectie ce se vor desfasura in zilele de vineri 13.12.2018 (ora 18-20) si sambata 15.12.2018 (ora 10-13) la sala de „Tenis de masă” din incinta Sălii de sport, Campus Tudor Vladimirescu.

 

Echipa masculină  va fi antrenată de dl. Bogdan Postudor, iar echipa feminină va fi îndrumată de d-na. antrenor Mariana Gaftea.