Presedintele PNL Bacau cere explicatii dupa ce Aeroportul din Bacau a ajuns pe locul 7 din tara ca numar de pasageri

FB_IMG_1658991285606

Deputatul de Bacau Mircea Fechet este nemultumit de management dupa ce Aeroportul Bacău a ajuns pe locul 7 al terminalelor din țară, în cădere liberă față de începutul anului, când era pe locul 5.

Mai mult de atât, Aeroportul Bacău a ajuns să fie ultimul ca trafic din Moldova, după Iași și chiar Suceava.

„Aeroportul Bacău este totuși locul 1 într-un top. Topul salariilor managerului. Oana Chelaru, președinte executiv al Aeroportului din Bacău, este printre cei mai bine plătiți manageri de aeroport din întreaga țară. Salariul său îl depășește chiar și pe cel al omologilor săi din Cluj sau Iași, ajungând la aproximativ 4000 de euro pe lună”, a spus Mircea Fechet.

In ultimii ani, Aeroportul Internațional „George Enescu” a primit finanțări atât de la bugetul de stat, cât și fonduri europene. Fechet a anuntat ca vor fi solicitate clarificări de la directorul Aeroportului despre cum s-a ajuns în situația aceasta, chiar dacă în acest obiectiv au fost investite sume importante de bani.

„Acum câteva luni când au apărut informații despre salariul său, directorul Aeroportului declara că, atunci când și-a renegociat salariul, au contat indicatorii de performanță. Ce credeți? Se reflectă salariul de 4000 de euro în performanța Aeroportului care a ajuns locul 7 pe țară și locul 3 din Moldova”, a completat Mircea Fechet.