Preşedintele a “rezolvat”! “Mutul” vorbeşte codificat!

Sharing is caring!

În prima sa declaraţie publică de după trecerea moţiunii de cenzură, candidatul Iohannis şi-a început spusele cu “Rezolvat!”.

Apoi a anunţat că moţiunea de cenzură a trecut. Este tot ce-a încercat să “rezolve” Iohannis in 5 ani, să schimbe majoritatea obţinută în alegeri de PSD şi să-şi facă un cadou, “guvernul meu”. Un partid care a obţinut 45% în alegeri, PSD, pleacă în opoziţie, prin trădare, ca să lase locul unui partid care a obţinut 25%, cu largul concurs al preşedintelui care, cinic, ne anunţă că a “rezolvat”! Ce urmează?
Urmează sa fie “rezolvaţi” şi românii de către guvernul PNL condus probabil tot de dumnealui. Tăieri de salarii şi pensii, concedieri, eliminarea subvenţiilor pentru încalzire şi cele destinate agricultorilor, neplata veniturilor de completare şi a asistenţei pentru persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora şi lista poate continua.
Soluţia există pentru a ieşi din acest coşmar în care candidatul Iohannis şi circarii lui au preluat puterea. Și această soluţie este una simplă, dar pentru care trebuie să punem umărul cu toţii: alegerea Vioricăi Dăncilă în funcţia de Preşedinte al României! Ca această ţară să nu mai fie “rezolvată”, ci să fie o ţară a fiecărui român!
shares