Preparate delicioase în weekend la Pleiada

140397282_3685285421553984_96836588823076127_o

Weekendurile la Pleiada Boutique Hotel au gust diferit. Clientii singurului hotel de 5 stele din Moldova pot savura preparate delicioase cu specific indian, spaniol sau libian.

Preparatele chef-ului Adrian Cojocaru sunt la mare cautare.

Dora Morhan, manager Pleiada Boutque Hotel Iasi

”Evenimentele ”E weekend, e Pleiada” au devenit deja o traditie pentru hotelul nostru, iar oamenii atat din Iasi, cat si oaspeti din regiune vin sa se bucure vinerea si sambata cu niste prefarate off the menu. Asta inseamna ca cheful nostru, Adrian Cojocaru in fiecare saptamana creioneaza noi meniuri. In acest weekend pornim calatoria culinara de exemplu in Liban cu falafel, salata deosebit de racoritoare. Mergem apoi in India cu un pui tandori, ulterior poposind in insorita Spanie.”

Pentru gurmanzi vor fi organizate tombole cu surprize in zona Spa a hotelului.

Dora Morhan, manager Pleiada Boutque Hotel Iasi

”La fiecare fel vom asorta un vin de pe podgorii romanesti, iar muzica live este cea care va incanta, iar pentru ca stiu ca va plac surprizele, iata ca incepand cu acest weekend vom organiza si o tombola urmand ca fericitii castigatori ce vor fi anuntati duminica, sa primeasca in , la alegere, fie un masaj relaxant de cuplu, fie o noapte de cazare la 5 stele.

Pretul unui astfel de meniu este de 99 de lei pentru o persoana.