Preotul bătut într-un local din Focşani se lăuda pe internet că dezleagă farmece. Ar fi încercat să lovească paznicul cu un extinctor

Scandal monstru într-un restaurant din Focşani. Un bărbat care, pe internet, se dă drept preot ce dezleagă farmece a fost bătut de paznicul localului. Martorii spun că bărbatul îmbrăcat în haine preoţeşti era băut, iar agentul de pază a încercat să-l scoată afară. Aşa că i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă şi l-a luat la bătaie cu bastonul. Totul s-a întâmplat în faţa clienţilor.

Scenele incredibile au fost filmate de clienţii unui restaurant din Focşani. În imaginile primite pe Fii Observator, se vede cum un agent de pază pulverizează spray lacrimogen în faţă unui bărbat îmbrăcat în haine monahale, iar apoi îl ia la bătaie.

Preotul bătut într-un local din Focşani se lăuda pe internet că dezleagă farmece. Ar fi încercat să lovească paznicul cu un extinctor

Martorii spun că bărbatul lovit cu bastonul era băut, iar agentul de pază a încercat să-l scoată afară după ce timp de zeci de minute a făcut scandal în local.

Călugărul, pe internet, se dă drept preot ce dezleagă farmece.

Reprezentanţii restaurantului au refuzat să facă orice declaraţie vis-a-vis de scandalul care a avut loc dumincă seară în local. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *