Preot din Neamt indeamna credinciosii sa nu se vaccineze

Protosinghelul Teodosie Paraschiv, duhovnicul Manastirii Durau, a tinut mai multe cuvantari in care a promovat teorii privind vaccinul anti-COVID. Acesta nu ezita sa le exprime la slujbe, pe CD-uri sau in cartile pe care le-a redactat si pe care le comercializeaza in biserica. Reprezentantii Bisericii au transmis ca vor face o analiza a acestei situatii.

Preotul ortodox tine predici in fata credinciosilor indemnandu-i pe oameni sa nu se vaccineze, daca vor sa mai traiasca.

Se stie foarte clar ca vaccinurile sau medicamentele nu fac altceva decat sa distruga sistemul imunitar”, spune preotul.

Protosinghelul are CD-uri  si carti pe care le vinde direct in biserica in care sunt redactate opinii cu privire la vaccin si pandemia de COVID. Scopul ar fi, sustine preotul, reducerea masiva a populatiei de pe Pamant si instalarea unui Guvern mondial.

Scopul acestor vaccinuri sau asa zise vaccinuri este ca sa ne modifice ADN-ul, sa ne transforme in hibrizi. Care sa putem usor sa comunicam, cum am spus, cu sistemul de calculatoare si cu reteaua 5G. Reducerea populatiei prin vaccinare, gasiti declaratiile oamenilor politici despre cum vor sa reduca populatia prin vaccinare”, mai adaugă acesta.

Referitor la aceste cuvantari si texte ale Protosinghelului Teodosie Paraschiv, reprezentantii Arhiepiscopiei Iasilor a transmis un punct de vedere.

Constantin Sturzu-purtator de cuvant MMB: „Facem precizarea ca ele nu reprezinta un punct de vedere oficial al Bisericii, ci reprezinta opinii strict personale. Evident, se va face o analiza a acestei situatii. In aceste vremuri complicate, tocmai din partea clericilor se cere mai multa prudenta si mult discernamânt cu privire la informatiile care circula pe internet sau pe alte canale publice.Pozitia Bisericii a fost inca de la inceputul pandemiei aceea de a indemna credinciosii sa se informeze si sa se sfatuiasca in privinta problemelor de sanatate cu medici, cu persoane competente”.

Protosinghelul Teodosie detine al doilea cel mai mare grad din randul monarhismului.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!