Premii și momente artistice de Ziua Comunei Ciurea

Sunt zile de sarbatoare in Ciurea. Autoritatile locale au pregatit un program cu totul special pentru Zilele Comunei in care au fost incluse spectacole de muzica si dans, premierea celor mai buni elevi din comunitate, care s-au facut remarcati pe parcursul anului scolar dar si a cuplurilor care au implinit 50 de ani de la casatorie.

Primaria Comunei Ciurea premiaza in fiecare an excelenta in Educatie. Elevii care au obtinut rezultate foarte bune la invatatura vor primi din partea autoritatilor locale distinctii.

Incepem activitatile cu serbarile copiilor, este si sfarsitul anului scolar, si de la gradinita, liceu si a doua zi, de la Scoala Ciurea copiii doresc sa prezinte programe artistice pentru parinti, pentru public, moment important in jurul orei 11.00 cand impreuna cu stranepotul comandorului Alexandru Catuneanu, vom inmana premiile pentru cei mai buni elevi din clasele a VIII-a din acest an. Vrem sa incurajam performanta si pentru a oferi copiilor o sansa in viitor„, a spus Catalin Lupu, primarul comunei Ciurea.

Comunitatea va putea participa la un program special in Parcul Memorial Ciurea 1917.

Dupa amiaza vor fi activitati artistice, premiem familiile care implinesc 50 de ani de la casatorie sunt 12 familii, programul va continua cu Ansamblul Constantin Arvinte si alti invitati de marca printre care o amintim pe Ana Lesko care este invitata speciala in jurul orei 20.30 si multi alti artisti locali„, a mai precizat Catalin Lupu.

Tot in cadrul Zilelor Comunei Ciurea vor fi organizate competitii sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *