Premii pentru studentii cu cea mai tare camera de camin

campus tudor vladimirescu

Studentii din Campusul „Tudor Vladimirescu” pot castiga un an de cazare gratuita in camin, in cadrul unui concurs lansat de catre Directia Servicii Studentesti.

În fiecare an, studenții din Tudor își pot reamenaja camera de cămin așa cum doresc. În acest context, anul acesta a fost organizat și un concurs care să le permită celor care câștigă, să se cazeze gratuit în cămin timp de un an.

„Practic cea mai tare cameră amenajată din sutdenții din Tudor va primi cazare gratuită până la finalul anului universitar. Vedem ce provocări vor fi în acest an pentru că în ultimul an și-au atins maximul studenții și-au scos paturile din cameră doi studenți și au pus două hamace la geam, așa au dormit tot anul acei studenți.”, a declarat Bogdan Budeanu, director campus Tudor Vladimirescu.

Practic, locatarii camerei declarate câştigătoare vor avea cazarea gratuită până la finalul anului universitar, pe 15 iulie, cei de pe locul al II-lea vor avea cazarea gratuită până în luna mai inclusiv, iar cei aflaţi pe locul al III-lea vor avea cazarea gratuită până în luna martie inclusiv. În cazul în care studenţii câştigători beneficiază deja de gratuitate la cazare, cum este cazul fiilor/fiicelor de cadre didactice, câştigătorii vor primi un voucher la cantina din campus în sumă egală cu cât ar fi fost scutiţi de tariful de cămin.

„Ei au 5 indicatori, pe care trebuie să-i respecte, să cumuleze practic puncte și pe lângă cei 5 indicatori, în proprție de 15% și votul publicului și au primit toți cred că mai bine de 7-8000 de like-uri, în funcție de numărul de like-uri pe care le aduni, neavând voi să cumperi like-uri.”, a adăugat Bogdan Budeanu.

Camerele vor fi vizitate de către juriu în perioada 25-31 octombrie, organizatorii menţionând că se va realiza o videoconferinţă dacă situaţia pandemică va impune acest lucru, iar camerele vor putea fi apreciate de către studenţi prin like-uri în perioada 1 – 6 noiembrie. Afişarea rezultatelor finale va avea loc pe 8 noiembrie, 85% din nota finală fiind dată de juriu, iar 15% contând numărul de aprecieri de pe Facebook.