Premierul Cîțu, prima reacție după tragedia de la M. Balș: ”De această dată, autoritățile au reacționat eficient și rapid”

143748770_3755788917822792_8354409979214341947_n

Premierul Florin Cîţu a transmis un mesaj de sincere condoleanţe familiilor victimelor incendiului petrecut vineri dimineaţă la Institutul „Matei Balş”, dar nu a ezitat și să transmită un mesaj cu tentă politică.

„În această dimineaţă o tragedie a lovit Bucureştiul. Din păcate, cu victime. În primul rând, transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Din primul moment am activat Planul Roşu şi împreună cu Ministerul de Interne şi prefectul municipiului Bucureşti am luat toate măsurile ca situaţia să fie stabilizată rapid. În acelaşi timp au fost identificate locuri în alte spitale din Bucureşti unde au fost transferaţi imediat mai mulţi pacienţi. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiţii sigure. Un lucru este cert, de această dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă. Despre cauze şi responsabili discutăm după ce avem toate informaţiile”, a scris Florin Cîţu, vineri, pe pagina sa de Facebook