Premieră națională. Ieșenii vor putea zbura în vacanță spre insula Skiathos

skiathos

AeroVacanțe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanțelor în insula Skiathos și pentru ieșeni, cu plecări în fiecare zi de sâmbătă, începând cu 12.06.2021 și până pe 18.09.2021.

Sejururile în insula grecească au tarife începând cu 199€/pers. și includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți în vilă turistică. Zborul charter este efectuat de compania TAROM și durează aproximativ o oră și 30 de minute, în funcție de orașul din care se face plecarea.

Vasile Stoicea, Director General Provizoriu al Aeroportului Iași: „Suntem încântați să anunțăm operarea, începând de mâine, a unei noi destinații de vacanță pe aeroportul nostru, în premieră la Iași, care îmbogățeste portofoliul de curse charter și contribuie în mod direct la creșterea traficului de pasageri, după o perioadă ce a creat dificultăți pentru aviație. Odată cu relaxarea restricțiilor, putem în sfârșit să ne programăm călătorii spre locuri la care doar am visat în tot acest timp, iar Skiathos este una dintre destinațiile mult așteptate. Ieșenii și toți cei ce folosesc Aeroportul Iași ca punct de plecare în călătoriile lor și care iubesc îndeosebi insulelele grecești au acum la o dispoziție curse directe spre o destinație foarte apreciată de turiștii din întreaga lume. Îndemn pasagerii noștri să profite de această oportunitate unică și să folosească cu încredere serviciile oferite de Agenția AeroVacanțe, căreia doresc să îi mulțumesc pentru că a ales Iașul ca partener de încredere în acest nou proiect”.

În acest moment, turiștii români își pot petrece vacanța în Skiathos dacă prezintă rezultat negativ de la un test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia sau dacă s-au vaccinat cu ambele doze, cea de-a doua cu cel puțin 14 zile înainte de plecare. În ambele situații este necesară prezentarea unui document doveditor în limba engleză. În plus, toți cetățenii români trebuie să completeze Passenger Locator Form cu 48 – 24 de ore înainte de plecare și să prezinte codul QR corespunzător acestuia.