Premiera mondiala: in localitatea suceveana Scheia a fost amenajata o parcare in mijlocul unei intersectii

Autoritatile locale din localitatea suceveana Scheia au realizat o premiera mondiala, dupa stiinta noastre, amenajand o parcare „in spic” chiar in mijlocul unei intersectii.  Potrivit imaginilor realizate de News Bucovina, daca o masina parcheaza pe locul amenajat legal va bloca total accesul la strada principala.

Un localnic a declarat pentru News Bucovina ca parcarea a fost amenajata tocmai pentru a bloca strada, cetatenii care locuiesc pe strada respectiva fiind nemultumiti ca le trec masini prin fata casei. „Este un smecher aici ca nu accepta sa i se treaca prin fata casei decat daca este riveran. Au rezolvat-o. Daca ii faci prosti se supara”, a concluzionat jurnalistul care a realizat filmarea la fata locului.

Nu este prima „iniatiativa” de acest gen a autoritatilor sucevene. Si edilii din Gura Humorului au realizat in oras un sens giratoriu „de noaptea mintii”. Potrivit imaginilor surprinse la fata locului, in sensul giratoriu amenajat cu ajutorul unor stalpi de cauciuc, langa o alta intersectie pare ca toate lumea are prioritate. De altfel, soferii nici nu stiu ce trebuie sa faca. In timp ce unii ocolesc giratoriul, altii o iau direct pe contrasens. „Nimeni nu intelege ce e aici”, spune jurnalistul care a filmat la fata locului. „Daca nu era deloc, cred ca era mai bine”, este concluzia unui cetatean, care a reclamat si amenajarea unei piste de biciclete pe un trotuar pe care abia au loc pietonii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *