Pregătiri pentru începerea noului an școlar la Miroslava

scoala

Copiii și elevii din comuna Miroslava vor avea parte de cele mai bune condiții în noul an școlar. Primăria a pregătit creșele, grădinițele și școlile de pe raza comunei. Se dorește achiziționarea unor autobuze electrice pentru ca toți elevii din satele învecinate să poată ajunge la școală.

Mai este puțin timp până când școlile și grădinițele de pe raza comunei Miroslava își vor începe activitatea, motiv pentru care Primăria vrea să facă investiții importante în infrastructura școlară.

Suntem pregătiți cu școlile. Suntem acum într-o înțelegere pentru achiziția a cinci autobuze sau șase electrice pentru transportul copiilor, a spus Dan Niță, primar comuna Miroslava.

Având în vedere că mulți elevi din comunele învecinate vin să studieze în Miroslava, autoritățile locale împreună cu directorii școlilor vor să introducă noi curse.

Nu știm ce se va întâmpla, dar vom avea o discuție la sfârșitul săptămânii cu directorii de școli și atunci vom bate în cuie care va fi planul de transport al copiilor. Să vedem cum vom transporta copii la nivel comunal și intercomunal. De exemplu, copiii care vin la Liceul Agricol din Țibănești și toate comunele din acest bazin, a mai spus Dan Niță, primar comuna Miroslava.

Miroslava are din toamna anului trecut o școală nouă, unde învață sute de elevi.