Pregătiri la Iasi pentru Ziua Îndrăgostiților

WhatsApp Image 2023-02-13 at 15.27.53

Pregatirile sunt in toi pentru cei care vor sarbatori maine Ziua Indragostitilor. Ofertele sunt variate in Iasi, de la aranajamente florale, la meniuri alese in restaurante de lux sau pachete complete de cazare si spa. Anul acesta toate ofertele au fost epuizate rapid de cei care vor sa isi declare dragostea in cel mai frumos si inedit mod posibil.

Ziua Indragostitilor este ca de fiecare data un moment bun pentru cuplurile din toata lumea sa isi demonstreze dragostea. Cu timpul, gusturile oamenilor s-au schimbat iar ziua de 14 februarie a devenit o adevarata sarbatoare in care nu se ofera doar flori si cutii cu bomboane de ciocolata. Restaurantele si hotelurile din Iasi au pregatit pachete speciale pentru indragostiti, in cele mai mici detalii. Preturile sunt, insa, pe masura. Spre exemplu, o cina romantica in doi porneste de la 250 lei la unul dintre restaurantele din Iasi. Cei care vor sa aiba parte de servicii complete de cazare, masa si spa trebuie sa scoata din buzunar cateva sute de lei.

Dora Morhan, Manager Hotel

Fiecare moment special merita o atentie deosebita iar anul acesta de Sfantul Valentin avem niste pachete care nu au lasat indiferent pe nimeni si avem doua saptamani de cand pachetele au fost epuizate. La vie en rose care cuprinde o noapte de cazare la cinci stele, o cina in valoare de 300 de lei, acces la cel mai frumos spa din Moldova si un mic dejun delicios.”

Pentru cei mai cu dare de mana, pot alege pachete cu masaje si bauturi fine.

Dora Morhan, manager hotel

„Un alt pachet ceva mai amplu unde indragostitii se vor putea bucura de un masaj relaxant precum si de un timp al lor intr-o cada cu jacuzzi cu truffe si prosecco.

Cei care vor sa mearga la un spectacol de Sfantul Valentin pot opta pentru „Muzică de film și musical” la o seară pregătită de Opera Națională Română Iași, eveniment ce va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași.