Povestea de viață a celui mai cunoscut cioban din România. ”Am primit un telefon să mă prezint acasă, în Botoșani, copiii erau la orfelinat!”

A fost abandonat de tatăl său abuziv la un orfelinat din Botoșani, pe când avea numai 3 ani. Mama sa l-a recuperat câțiva ani mai târziu, dar nu înainte ca băiatul să fi trăit experiențe traumatizante.

Fiul unei botoșănence care a lucrat mulți ani în Italia a reușit, prin simplitatea, umorul și naturalețea care îl caracterizează, să-și creeze o comunitate numeroasă pe Tik Tok în doar câteva săptămâni, în ciuda faptului că este departe de a fi un influencer tradițional.

Nadin Gherman nu este ceea ce te-ai aștepta să găsești pe TikTok, el nu are haine de mii de euro și nici stilul sofisticat al influencerilor. Este, de fapt, un cioban care are grijă de o turmă mare de capre. Și totuși, acest tânăr modest a reușit să atragă atenția a sute de mii de utilizatori, care s-au adunat pentru a-l urmări în live-urile sale.Născut în Botoșani, Nadin are 19 ani și astăzi locuiește într-un sătuc din județul Constanța. Este un băiat cu bun simț a cărui viață se împarte între cei 9 frați ai săi și turma sa de peste 100 de capre. Cu banii pe care i-a câștigat pe TikTok, Nadin a spus că va cumpăra mai multe capre, sperând ca într-o zi să aibă propria bucată de pământ.

În spate are deja o poveste de viață deloc ușoară. A fost abandonat de tatăl său abuziv la un orfelinat din Botoșani, pe când avea numai 3 ani. Mama sa, Aurora, l-a recuperat câțiva ani mai târziu, dar nu înainte ca Nadin să fi trăit experiențe traumatizante.

„Cu tatăl natural al lui Nadin am trăit 20 de ani. M-a bătut, m-a fugărit, m-a chinuit. Și am plecat în Italia. Atunci el l-a dat la stat. Am primit un telefon să mă prezint acasă, în Botoșani, pentru că cei mici erau la stat. Dacă nu, mă scot din drepturile părintești. Am lăsat locul de muncă din Italia și m-am întors în Botoșani. Când am plecat, copilul meu avea trei anișori. Deja avea vreo două, trei luni de când stătea în orfelinat. M-am dus, m-au primit, m-au întrebat cine sunt, eu le-am zis că sunt mama lui adevărată, m-au întrebat de ce l-am lăsat, m-au luat să semnez, am semnat”, a povestit femeia.

Însă problemele mai mari abia urmau să vină.

„Am plecat din nou în Italia, am primit iar telefon că a înnebunit copilul meu și l-au închis la spitalul de nebuni, la Botoșani. Am lăsat, din nou, locul de muncă din Italia și, când m-am întors la Botoșani, l-am găsit pe copilul meu legat de pat. Am făcut cerere și l-am scos de acolo. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu al celor de acolo, uite unde a ajuns copilul meu”, a mai adăugat mama lui Nadin.

Mama lui s-a recăsătorit și locuiește în județul Constanța. Nadin e singurul care stă acum împreună cu mama și tatăl vitreg.

„Noi l-am luat de la stat pe el și mai are o soră la Alba Iulia, care este căsătorită. Și ea a fost la orfelinat și pe amândoi i-am luat de acolo în aceeași zi. Au fost niște copii chinuiți. Băiatul ăsta a fost chinuit de mic”, a spus tatăl vitreg.

Cu toate acestea, Nadin Gherman a reușit să ierte și să uite, preferând să-și trăiască viața într-un mod simplu, înconjurat de caprele pe care le numește „comorile mele”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *