Pompierii nemțeni au găsit două femei fără suflare în apartamentele lor, în mai puțin de 24 de ore

Două femei în vârstă, din Piatra Neamț, au fost găsite fără suflare în mai puțin de 24 de ore de către pompierii nemțeni.

Prin apel la 112, aseară, în jurul orei 22:04, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au pătruns în interiorul apartamentului situat la etajul șapte al unui bloc de locuințe, situat pe strada Mihai Eminescu, unde au găsit o femeie, de aproximativ 79 de ani, care nu prezenta semne vitale.

De asemenea, tot prin apel la 112, astăzi, în jurul orei 13:17, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un alt apartament din municipiul Piatra-Neamț.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au pătruns în interiorul apartamentului situat la al treilea etaj al unui bloc de locuințe, situat pe strada Alexandru Lăpușneanu, unde au găsit o femeie, de aproximativ 69 de ani, care nu prezenta semne vitale.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!