Pompierii botosaneni au donat sange pentru victimele exploziei de la magazinul de bricolaj

Pompierii botosaneni au sarit in sprijinul ranitilor din explozia magazinului de bricolaj, dupa apelul sotiei unui barbat aflat in stare grava la Spitalul Floreasca din Capitala. Pompierii au mers astazi să doneze sânge, iar acțiunea va continua și în zilele următoare.

Unii dintre aceștia au fost însoțiți chiar și de alți membri ai familiei. Cei doi angajati ai magazinului internati in Bucuresti sunt in stare grava. Ei au fost detubaţi însă necesită în continuare oxigenoterapie cu presiune crescută, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Doi dintre cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi sunt stabili, cu evoluţie favorabilă, iar al treilea a fost detubat şi este stabil. Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani are stare generală bună, iar evoluţia este favorabilă, în timp ce nouă pacienţi de la acest spital au fost externaţi.

Cincisprezece persoane au fost rănite în explozia urmată de incendiu produsă vinerea trecută la un magazin de materiale de construcţii din municipiul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *