Pompierii au salvat un pui de caine blocat intr-o teava de scurgere. Taximetristii care stationau in zona au auzit catelul scheunand si au sunat la 112

Un pui de câine a fost salvat de pompierii militari după ce s-a blocat într-o țeavă din demisolul policlinicii din Câmpulung Moldovenesc.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au reușit să salveze un pui de câine blocat într-o țeavă de scurgere din fontă de 15 cm diametru din demisolul policlinicii din localitate.

Potrivit ISU Suceava, taximetriștii care staționau în zonă au auzit cățelul scheunând și au anunțat la 112.

Probabil în căutarea unei zone răcoroase, puiul de câine a căzut în demisolul adânc al policlinicii municipale, iar crezând că este o ieșire, s-a blocat într-o țeavă de scurgere, din fontă, de doar 15 centimetri în diametru.

Pompierii câmpulungeni au sosit imediat după ce au fost apelați la 112.

Aceștia au evaluat situația, și după îndelungi eforturi, într-un mediu de-a dreptul neprietenos, l-au eliberat pe cățel din capcana în care s-a prins.

Salvatorii au predat animalul unui medic veterinar, care a preluat puiul de câine pentru o evaluare medicală, la primva vedere fiind în regulă, deși era deshidratat și flămând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *