Polonezii de la Scallier vor deschide doua parcuri comerciale in Focsani si Vaslui

Funshop Park este un nou lanț de parcuri comerciale de vânzare care se vor construi în orașe mici și mijlocii din România. In urmatorii 2 ani vor fi deschise 6 astfel de parcuri cu o suprafata totala de 40.000 mp. Proiectele sunt realizate de compania poloneza Scallier cu sediul in Poznań, care operează pe piața poloneză de aproape un deceniu și este specializata în gestionarea investițiilor în sectorul facilităților comerciale mici și mijlocii.

In acest an, vor fi deschise 3 parcuri in Rosiorii de Vede, Mosnita si Focsani. „România se află acum într-un moment în care Polonia era acum aproximativ 10 ani. Oferta de spații comerciale moderne este foarte limitată. În multe orașe cu zeci de mii de oameni, nu există deloc astfel de spații”, a spus Wojciech Jurga, managing partner la Scallier.

Anul viitor, polonezii intentioneaza sa construiasca alte 3 parcuri comerciale in Hunedoara, Vaslui si Turda.

„Funshop Park este o facilitate compactă, adaptată nevoilor comunităților locale. Prin urmare, o caracteristică a acestor proiecte va fi ofertă diversificată de servicii gastronomice. Aceasta, printre altele, distinge parcurile poloneze de cele implementate în România”, a completat Wojciech Jurga, managing partner la Scallier.

Foto: scallier.com