Politistul implicat in conflictul cu Ghiocel Asimionesei se simte amenintat

Politistul rutier implicat in scandalul cu Ghiocel Asimionesei se simte amenintat si se teme ca acest incident sa nu aiba repercusiuni asupra carierei sale. Barbatul sustine ca a descris real intreaga scena in plangerea inaintata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi. Agentul nu s-a asteptat ca numele sau sa apara pe prima pagina a publicatiei controlate de familia Asimionesei.

“Ce am descris în plângere este sută la sută real. Nu îl cunoșteam și m-a revoltat comportamentul lui. Mă simt amenințat, pentru că nu știu exact câtă influență are și asupra cui și ce îmi poate face. Nu știu dacă îmi poate afecta locul de muncă sau nu. Șefii mei s-au comportat absolut normal și mă apără. Mi-au spus că mă pot duce în instanță, dar nu vreau să implic instituția”, a precizat agentul principal Adelin Mihalache pentru Reporter de Iasi.

Acesta a precizat ca primul articol denigrator la adresa lui a aparut la 15-20 minute dupa incident.

“Eu am niste martori, eu cand eram la munca eu eram operator pe TruCam, filmam masini si nu oameni, de asta nu am filmare cu BodyCam-ul meu. Colegul meu are o filmare pe BodyCam-ul lui si se vede momentul cand coboara din masina si vine spre noi cu telefonul si face acele poze. In momentul in care eu filmam cu TruCam, el era in dreapta mea. Nu l-am vazut din prima dar am auzit imediat ce a zis cand a venit spre mine si a adresat acele jigniri, amenintari, ca o sa-l caut, ca o sa vad cine este, ca o sa ma faca vedeta, tot ce am scris acolo… Eu cred ca un sfert de ora – 20 minute (s.r la primul articol denigrator) si al doilea intr-o ora. Foarte repede s-a interesat, mi-a gasit numele, informatii despre mine, la 2-3 zile a mai aparut unul, alaltaieri, a mai aparut inca unul”, a spus agentul pentru Salut Iasi.

Politistul sustine ca articolele defaimatoare din publicatia BZI i-au produs grave prejudicii de imagine.

“Este prima data pentru mine cand trec prin asta si m-a afectat. In blocul in care stau, cand ieseam si ma intalneam cu oameni care au vazut articolele, lumea ma jigneau adica a luat de bune ce s-a scris acolo. M-a afectat, este vorba despre imaginea mea”, a completat Adelin Mihalache intr-un interviu pentru Salut Iasi.

In urma materialului de ieri, Ghiocel Asimionesei a trimis un drept la replica in care si-a prezentat propria versiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *