Polițiștii băcăuani au prins un tânăr care a furat o mașină în valoare de 70.000 de euro din Germania

Un tânăr de 24 de ani a fost prins de polițiștii Serviciului Rutier Bacău în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Ștefan cel Mare, care avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare atribuite altui vehicul.

În urma verificărilor, polițiștii au mai descoperit că autoturismul condus de tânăr figura, în baza de date, radiat din circulație de către autoritățile din Germania, încă din luna iunie. De asemenea, mașina apărea și ca fiind furată, din luna septembrie.

În vederea clarificării situației de fapt, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bacău au luat măsura indisponibilizării autoturismului până la finalizarea cercetărilor, valoarea acestuia fiind de aproximativ 70.000 de euro, totodată cooperând cu autoritățile germane, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor aspectelor semnalate.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare și furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *