Polițist surprins de șeful IPJ Botoșani în timp ce făcea vin în curtea instituției / S-a deschis procedura de cercetare disciplinară

Șeful IPJ Botoșani, comisarul şef Gheorghe Tudor Costân, și-a surprins subalternii în plin proces de producere al vinului, relatează Monitorul de Botoșani.

S-a întâmplat în ultimele zile din octombrie. ”După ce şi-a luat funcţia în primire, comisarul şef Gheorghe Tudor Costân a decis să meargă prin judeţ să verifice posturile de poliţie. A ajuns şi la Ştefăneşti, unde însă a avut o surpriză”, scriu jurnaliștii din Botoșani.

În curtea unuia dintre sediile Poliției Orașului Ștefănești acesta a găsit un adevărat proces de vinificaţie. Mai multe butoaie, pline de struguri şi alte unelte necesare fabricării vinului umpleau o parte din curtea sediului de poliţie. Iniţial nimeni nu a putut fi găsit prin preajmă, însă şeful IPJ a început să dea mai multe telefoane şi a realizat că acestea aparţinea agentului C.V., angajat al poliţiei din localitate. Ulterior a apărut şi agentul, care a spus că are o casă închiriată în vecinătate şi curţile sunt apropiate.

„Pentru clarificarea tuturor aspectelor a fost declanșată cercetarea disciplinară față de agentul de poliție, în vederea stabilirii existenței sau inexistenței unei abateri disciplinare prevăzute de Legea 360 din 2002, privind statutul polițistului”, anunță IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *