Poliţist din Vaslui, sfâşiat de un câine chiar în curtea secţiei. Nu a vrut să scoată pistolul şi să omoare animalul, a fost salvat de un coleg

Un agent dintr-o localitate vasluiană a fost sfâşiat de un câine ciobănesc, chiar în curtea secţiei de Poliţie. Doar curajul şi prezenţa de spirit colegului au făcut ca totul să nu devină o tragedie. Agentul a reuşit să alunge la timp animalul. Pentru că acesta era în stare gravă, poliţistul nu a mai aşteptat ambulanţa şi a plecat cu victima spre spital, care a intrat direct în sala de operaţie.

Poliţist din Vaslui, sfâşiat de un câine chiar în curtea secţiei. Nu a vrut să scoată pistolul şi să omoare animalul, a fost salvat de un coleg

Agentul de 25 de ani trebuia să înceapă o zi obişnuită la servciu. Dimineaţa, ca de fiecare dată, tânărul intra de tură la secţia de Poliţie din localitatea Banca, din judeţul Vaslui. Ajuns în curtea unităţii, din senin, un ciobănesc caucazian s-a năpustit asupra sa. În zadar a încercat agentul să se lupte cu patrupedul. „A ieşit din curtea unei societăţi comerciale, situată în vecinătatea postului de Poliţie”, a declarat Oana Şopu, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

Deţinătorul patrupedului s-a ales cu un dosar penal şi amendă de 1.300 de leiChiar dacă viaţa lui era în joc, poliţistul nu a folosit arma din dotare. Doar un miracol a făcut ca unul dintre colegii săi să îi audă urletele disperate. Iar fără să stea pe gânduri, agentul a sărit imediat în ajutor. După mai multe încercări a reuşit să sperie câinele. Pentru că victima pierdea sânge, poliţistul nu a mai aşteptat echipajul medical şi şi-a dus colegul la spital. „În urma atacului canin victima a suferit leziuni la nivelul gâtului, copsei stângi şi braţului drept”, a declarat Oana Şopu, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *