Poliția în acțiune, atenție sporită la volan!

foto_sofer

Soferii sunt sfatuiti sa nu porneasca la drum, mai ales spre zonele montane, daca nu au masinile echipate corespunzator cu anvelope de iarna si daca nu au verificat starea tehnica a masinii. Politistii ii avertizeaza si pe drumari ca vor fi sanctionati in care nu vor interveni la timp, acolo unde situatia o impune.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt,  priorităţi ale Poliţiei Ieşene.  Poliţiştii de la rutiera au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie si in acest weekend. Au fost reținute în vederea suspendării 9 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Saptamana trecuta au fost aplicate in total 766 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice iar aproape 100 pentru nerespectarea legislației rutiere de către pietoni. Tot saptamana trecuta, pe raza judetului Iasi,  au fost reținute 64 de permise de conducere, cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice.