Poliția Capitalei a emis ordin de protecție provizoriu pentru soțul Dianei Șoșoacă, la cererea senatoarei / Bărbatul, căutat pentru a-i fi montată brățară de monitorizare electronică

Poliția Capitalei a emis ordin de protecție provizoriu pentru soțul Dianei Șoșoacă, la cererea senatoarei, potrivit unui comunicat de presă. În comunicat nu e menționat explicit numele lui Silvestru Șoșoacă, dar surse oficiale au declarat pentru G4Media că bărbatul vizat este soțul acesteia.

  • UPDATE Diana Șoșoacă a susținut în fața jurnaliștilor că soțul său și-a lovit și fiica: „A lovit-o și pe fiica mea, e foarte speriată, vine și în fața blocului. M-a amenințat că va face în așa fel să mă închidă la un spital de nebuni. Dacă nu aș fi avut probe nu aș fi obținut emiterea unui ordin de protecție provizoriu”.

Emiterea ordinului de protecție a venit după ce senatoarea extremistă a sesizat poliția cu privire la faptul că soțul său ar fi agresat-o ”din punct de vedere emoțional”, dar și fizic.

Poliția Capitalei a emis ordin de protecție provizoriu pentru soțul Dianei Șoșoacă, la cererea senatoarei / Bărbatul, căutat pentru a-i fi montată brățară de monitorizare electronică

Poliția arată că în urma sesizării a întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, Diana Șoșoacă și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului, potrivit comunicatului citat.

Poliția a deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Pentru că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au început căutarea acestuia.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *