Politehnica scoate primul punct din mandatul lui Rednic

Echipa ieseana a debutat in play out cu o remiza pe terenul celor de la Sepsi. Iesenii puteau sa deschida repede scorul dupa ce Passaglia a nimerit bara in urma unei lovituri de cap. Poli a marcat in prima repriza prin Horsia, care a transformat impecabil o lovitura libera.

Repriza secunda le-a apartinut gazdelor care au egalat prin Safranko, in urma unui sut la firul ierbii din interiorul careului. Cei de la Sepsi au presat pe final dar oaspetii au trecut cu bine peste forcingul gazdelor.

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Tincu, F.Ştefan – Velev, Vaşvari – Ştefănescu, Achahbar, Gal-Andrezly – Safranko

Poli Iaşi: Rusu – Grădinaru, Frăsinescu, Klimavicius, S.Şerban – De Iriondo, Passaglia, Horşia, Omoh, Chacana – Habibou.

Echipa lui Rednic rămâne fără victorie în acest an. Are 4 înfrângeri şi o remiză. Sepsi e pe podium în play-out.

„Pentru un punct cât trebuie să munceşti, săracii copii. Ar fi fost păcat să pierdem aici, chiar dacă ultimele 10 minute ei au pus o presiune foarte mare şi au avut câteva situaţii de a câştiga. Prima repriză a fost echilibrată, poate cu un avantaj pentru noi. Ne aşteptam ca ei să pună presiune, să joace cu mingi la margine, să vină cu centrări pe zonă centrală, dar mă bucur pentru punctul acesta. Sper ca la meciul de acasă, următorul cu Dinamo, să câştigăm primele 3 puncte„, a spus Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!