Politehnica Iași vinde bilete virtuale pentru meciul cu FC Botoșani

poli

Conducerea Politehnicii Iași a decis, la cererea suporterilor, să vândă în acest an bilete virtuale pentru partidele disputate acasă.

Prețul simbolic al unui tichet este de 1,945 lei și poate fi achiziționat de la magazinul oficial al clubului sau online de pe site-ul bilete.politehnicaiasi.ro.

”Anul 2020 ne-a schimbat tuturor viața, virusul Sars COV-2 ne-a privat de multe dintre plăcerile și pasiunile noastre. Și sportul rege a avut de suferit! Întrecerile fotbalistice au fost întrerupte, apoi s-au reluat fără fani în tribune. Suntem convinși că nu va mai dura mult, iar suporterii vor avea din nou bucuria de a reveni în arene și să sărbătorească victoriile echipei favorite. CSM Politehnica Iași este una dintre formațiile privilegiate, cu fani care, în ciuda măsurilor impuse de autorități, au ținut să-i susțină la meciuri pe alb-albaștri, chiar și de la porțile stadionului Emil Alexandrescu.  Cu speranța că și voi sunteți nerăbdători să urcați din nou Copoul și să asistați la partidele oficiale, vă propunem, așa cum unii dintre voi au solicitat, să achiziționați bilete de colecție pentru jocurile de pe teren propriu din returul Ligii I. Prețul modic al tichetelor, 2 lei, este legat de anul în care a luat ființă oficial fotbalul ieșean, 1945”, transmit oficialii ieșeni.